2020

Het nieuwe jaar is al direct gestart met minder goed nieuws van onze vrienden uit Niederburg.
Paul Menzel stierf op 26 december 2019 op 78-jarige leeftijd na een lange ziekte.
Van 1984 tot 2009 was hij lid van de gemeenteraad en zetelde hij ook in verschillende commissies.
Veel lokale clubs verliezen een loyaal lid met hem. Gedurende vele jaren was hij onmisbaar in het bestuur van het fanfare-korps Rot-Weiß en ook in het clubleven van Niederburg. Fanfare-korps Rot-Weiß benoemde hem tot erelid voor zijn diensten.
Samen met Henri Michiels was hij de grondlegger en de bezieler van onze jarenlange vriendschap met de mensen uit Niederburg. Hij heeft altijd getracht deze jarenlange contacten te onderhouden. Altijd was hij vriendelijk en dankbaar voor de vriendschap die hij kreeg, fier dat hun droom is blijven doorgaan, dat ”Lommelaars en Niederburgers” vrienden zijn geworden zodat de verbroedringsband zal blijven bestaan. Vrienden voor het leven door de muziek, wat is er mooier dan dit.
Vooral zijn bescheidenheid en het sociaal geëngageerd zijn onderscheidde hem.
- Niederburg verliest een voorbeeldige persoon die wist hoe hij de dorpsgemeenschap moest waarderen -
Met dankbaarheid en respect betuigen we onze oprechte deelneming aan zijn familie.
Een delegatie van onze vereniging was aanwezig op zijn begrafenis op maandag 6 januari 2020.
Paul Menzel